Om Arkicon


Arkitekttjenester

Historien


Arkicon ble etablert av Knut Ove og Roger Kristiansen i 2015. Gjennom en årrekke som byggmestre, så de en etterspørsel i markedet etter arkitekt og konsulenttjenester, og ønsket å benytte sin kompetanse fra oppføring av bygg innenfor nye fagområder. Kombinasjonen av praktisk erfaring fra byggeplassen og ansvaret for planlegging og tilrettelegging av byggeprosesser ble godt mottatt i markedet, og noen få oppdrag innen tegning og søknadsprosesser utviklet seg raskt til flere.

Selskapet har vært i kontinuerlig vekst siden starten både i tjenester og bemanning, og Arkicon er i dag en komplett leverandør innenfor arkitekttjenester, byggrådgivning, prosjektering og konsulenttjenester. Med vekst i oppdragsmengde og tjenesteområder kom også behovet for flere medarbeidere, og i dag består Arkicon av 8 kompetente ansatte som er villige til å strekke seg langt for å tilby kunden markedets beste tjenester innenfor fagområdene.

Visjon


Vår målsetning er å levere markedets beste tjenester innenfor våre fagområder, til en fornuftig kostnad. Vi mener kunden vil oppleve oss som en god samarbeidspartner gjennom byggeprosessen ved å fokusere på:

  • Løpende dialog med kunden
  • Utarbeidelse av funksjonelle og kostnadseffektive løsninger
  • Tids- og kostnadseffektive prosesser
  • Solid og oppdatert fagkompetanse

Prosjekter


Her er noen prosjekter bygget etter tegninger fra Arkicon: