Prosjekt:

Trollbærveien 29

Kategori:

Enebolig

Sted:

Trollbærveien 29

Partnere:

Krag

Bilde av Trollbærveien 29

I dette prosjektet på Justneshalvøya har Arkicon levert både tegninger og søknader i samarbeid med Krag som utvikler. I den forbindelse har vi tatt en prat med Sjur Eftevaag i Kraggruppen for å fortelle litt mer om både Krag og Arkicon sin rolle i dette prosjektet:

Vi i Krag har hjulpet dem som både har vært på hus og tomtejakt på Justneshalvøya, i hovedsak for å finne tomter/hus som er innenfor den økonomiske rammen de ønsker. Vi har også hjulpet dem med å finne gode løsninger til huset sammen med Arkicon. Krag er byggmestere fra a-å og står som utviklere av dette prosjektet. Vår visjon lyder som følgende «vi bygger din drøm» og vi tror at vi kan dette. Vi hjelper kunden til å finne et hjem de kan trives i.

Ut ifra noen ønsker fra kunden tegnet Arkicon noen gode forslag til hus for Trollbærveien 29. Arkicon måtte ta hensyn til både ønsker fra kunde, samtidig som de måtte følge en reguleringsplan. Dette ga da noen rammer for fleksibiliteten i huset, spesielt med tanke på fasade. Ved å følge dette havner man litt inn i et spor, og ut ifra dette sporet har vi fått et hus som vi er veldig fornøyde med. Vi besluttet ganske fort at Trollbærveien 29 var et hus vi ønsket duplisere videre til de 3 andre nabotomtene, da det i denne rekken skal bygges 4 eneboliger som ligger samlet. Dette gjør at vi får 4 hus som står godt sammen, samtidig som de ser bra ut. I denne prosessen med kunder er det viktig at vi holder litt trykk på fremdriften, og her leverte Arkicon veldig bra. De var ferdig til tidsfristen og kunden var fornøyd. Dette er en veldig viktig faktor som vi setter høyt. Vi takker Arkicon for godt samarbeid.