Team Arkicon


Knut Ove startet Arkicon sammen med Roger i 2015. Til daglig er han vår arkitekt-nestor, og høster stor anerkjennelse hos kunder og samarbeidspartnere etter en lang rekke jobber i Kristiansandsregionen. Han er utdannet byggmester, og har lang erfaring med oppføring av bygg før han gradvis etablerte seg innen arkitektfaget.

Knut Ove Kristiansen


Daglig leder/Arkitekt


916 84 510

knut.ove@arkiconas.no

Roger er en senior når det kommer til byggfaglig kompetanse. Han startet opprinnelig sin karriere som fisker, men gikk etter hvert over til byggfaget og har lang fartstid som byggmester i regionen. Har du behov for bistand til søknad, uavhengig kontroll eller byggrådgivning generelt er Roger mannen å kontakte.

Roger Kristiansen


Byggesøknad


905 61 276

roger@arkiconas.no

Nancy har vært med oss i Arkicon siden oppstarten, og har levert arkitekttjenester til en rekke vellykkede prosjekter i regionen. Hun kommer opprinnelig fra Tyskland, og har naturligvis fokus på nøyaktighet og presisjon. Nancy har en Master of Science i Heritage Management fra Martin-Luther-Universitetet Halle-Wittenberg og Høyskole Anhalt i Dessau-Roßlau.

Nancy Eisner


Arkitekt


940 19 420

nancy@arkiconas.no

Kristin har en mastergrad i arkitektur fra École polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL) i Sveits. Hun har erfaring fra offentlig forvaltning inne arealplanlegging og kulturminnevern. Med en faglig solid bakgrunn, og god kjennskap til forvaltningsprosessene har Kristin en spennende tilnærming til arkitektur og arealplanlegging.

Kristin Gabrielsen


Faglig leder arkitektur/ Sivilarkitekt


910 00 953

kristin@arkiconas.no

Eirin startet hos Arkicon i 2022 som administrasjons- og ordreansvarlig, og har lang fartstid fra byggebransjen. Hun har mange års erfaring innen administrasjon, kundebehandling og backoffice.

Eirin Vingen


Administrasjon


930 800 80

eirin@arkiconas.no

Kristin begynte i Arkicon i 2023 og er ansatt som arkitekt/ingeniør. Hun er utdannet byggingeniør fra Universitetet i Agder og har bachelor i byggdesign. Kristin har også erfaring som tømrer.

Kristin Sangesland


Arkitekt/ingeniør


974 21 918

kristin.sangesland@arkiconas.no

Elise startet hos Arkicon høsten 2023, og er ansatt som arkitekt/ingeniør. Hun har tatt svennebrev og arbeidet som tømrer, og ble i 2016 en av få kvinnelige byggmestere i Norge. Elise har i tillegg utdannelse som teknisk ingeniør og har lang erfaring som prosjekt-/byggeleder og brannteknisk rådgiver.

Elise Strøm-Olsen


Arkitekt/ingeniør


908 11 353

elise@arkiconas.no