Team Arkicon


Hildegunn er daglig leder hos Arkicon AS. Hun har over 20 års erfaring fra HR, kommunikasjon og organisasjonsutvikling. Som daglig leder holder Hildegunn kontroll på det meste hos Arkicon AS, trenger du ett tilbud på ditt prosjekt, eller er nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med- ikke nøl med å ta kontakt med Hildegunn!

Hildegunn Danielsen


Daglig leder


932 36 758


hildegunn@arkiconas.no

Knut Ove startet Arkicon sammen med Roger i 2015. Til daglig er han vår arkitekt-nestor, og høster stor anerkjennelse hos kunder og samarbeidspartnere etter en lang rekke jobber i Kristiansandsregionen. Han er utdannet byggmester, og har lang erfaring med oppføring av bygg før han gradvis etablerte seg innen arkitektfaget.

Knut Ove Kristiansen


Arkitekt


916 84 510


knut.ove@arkiconas.no

Roger er en senior når det kommer til byggfaglig kompetanse. Han startet opprinnelig sin karriere som fisker, men gikk etter hvert over til byggfaget og har lang fartstid som byggmester i regionen. Har du behov for bistand til søknad, uavhengig kontroll eller byggrådgivning generelt er Roger mannen å kontakte.

Roger Kristiansen


Byggesøknad


905 61 276


roger@arkiconas.no

Kristin har en mastergrad i arkitektur fra École polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL) i Sveits. Hun har erfaring fra offentlig forvaltning inne arealplanlegging og kulturminnevern. Med en faglig solid bakgrunn, og god kjennskap til forvaltningsprosessene har Kristin en spennende tilnærming til arkitektur og arealplanlegging.

Kristin Gabrielsen


Faglig leder arkitektur/ Sivilarkitekt


910 00 953


kristin@arkiconas.no

Nancy har vært med oss i Arkicon siden oppstarten, og har levert arkitekttjenester til en rekke vellykkede prosjekter i regionen. Hun kommer opprinnelig fra Tyskland, og har naturligvis fokus på nøyaktighet og presisjon. Nancy har en Master of Science i Heritage Management fra Martin-Luther-Universitetet Halle-Wittenberg og Høyskole Anhalt i Dessau-Roßlau.

Nancy Eisner


Arkitekt


940 19 420


nancy@arkiconas.no